Hvalpetræning

Det skal være sjovt at træne med sin hund

Hvalpeholdet træner lørdage kl. 09.30-11.00. Vi starter d. 11. august 2018 og træner indtil sidst i november.
Der er løbende tilmelding 🙂

Er du interesseret?? Så lad os vide det allerede nu 😀 Der er åbent for tilmelding hele året, og jo før I kommer igang, des nemmere bliver det 🙂  Nye medlemmer og interesserede er velkommen til at kontakte Kirsten på tlf. 20 77 63 98 eller Thomas på tlf. 40441646 inden i møder op.

På hvalpeholdet i DcH Ørsted lægger vi vægt på, at det lille pus, der er ankommet til familien, skal blive en dejlig familiehund de næste mange, mange år.

Hvalpene lærer først og fremmest at lære. Og vi har meget fokus på forskellige måder at belønne på.

Træner: Thomas og Søs

Belønningsbaseret træning

I Ørsted træner vi udelukkende ved hjælp af positive metoder. Det betyder kort sagt, at vi har stor fokus på belønning. Vi ved, at vores hunde kun vil arbejde, hvis de får noget for det, og vores eneste mulighed for at fortælle hunden, at det, den har gjort, er forkert – er ved at tilbageholde belønningen.

Indhold

På hvalpeholdet arbejder vi med forholdet mellem ejer og hvalp. Vi har fokus på kontaktøvelser, indkald og det at kunne gå i slap line. Vi lærer hvalpene at slappe af, at kunne blive håndteret af fremmede mennesker og lære at hilse på fremmede hunde.

Vi arbejder naturligvis også med øvelser som stå, sit, dæk, bæreøvelser og næseøvelser. Træningen vil også omfatte træning med både target og platform.

Træningen består af en blanding af praksis og teori. Hvalpene kan ikke holde koncentrationen i en hel time, men det kan menneskene godt, så derfor bliver den praktiske træning krydret med teori om bl.a. hundens udvikling, hundesprog, adfærdsproblemer, almindelige sygdomme og indlæringsprincipper.

Et par gange i løbet af sæsonen vil træningen blive rykket til torvet i Auning, hvor vi vil se om vores færdigheder på træningspladsen også virker i virkeligheden.

Hvalpehold – vi har også plads til dig

Har du fået hvalp? Så skynd dig at komme i gang med træningen. Jo hurtigere du starter, jo lettere bliver det.

Hvalpetræningen er åben for alle hvalpe i alderen 8 uger til 6 måneder. Hvalpen skal være vaccineret og have den almindelige ansvarsforsikring.

Hvis du kunne tænke dig en plads på holdet, hører vi gerne fra dig allerede nu.

Du kan skrive direkte til bestyrelsen på bestyrelse@dch-oersted.dk